ASKO

Oversiktsbilde over helautomatisk plukk hos ASKO SENTRALLAGER KJØL

Hvem er vi?

ASKO SENTRALLAGER KJØL er et automatisert lager for kjølevarer som har vært i drift siden januar 2017. Lageret er 24.000 m2 stort. Selskapet skal levere alle kjølevarer til våre fire ASKO-selskap på Østlandet, samt være et sentrallager for resten av landet. Anlegget håndterer kjølte varer og ferskvarer, og leverer mer enn 30 % av Norges forbruk av ferskvarer.

Selskapet er lokalisert i Vestby. Vi omsetter for ca. 16,5 milliarder kroner og vi er ca. 200 ansatte.

Sentrallageret er en viktig funksjon i ASKOs varestrømsstruktur, og skal sikre høy kundeservicegrad og et bredt sortiment til våre kunder. Gjennom høy grad av automasjon i våre funksjoner sikrer vi at vi kan håndtere et utfordrende sortiment med korte holdbarheter på en effektiv måte. Med en integrert og effektiv logistikk utfyller vi de regionale ASKO-selskapenes leveringsevne til våre kunder innen dagligvare, servicehandel og storhusholdning.

Kontakt oss

Kontaktperson

Arild Åsmul

Arild Åsmul

Direktør

e:

Sondre Brøste

Markeds- og logistikksjef

m: 952 83 130 | e:

Tom Wilhelm Midthun

Rekrutterings- og opplæringsansvarlig

m: 959 00 001 | e:

Besøksadresse

Deliveien 49
1540 Vestby

Postadresse

Postboks 164
1541 Vestby

Faktura

Vi foretrekker faktura levert på Edi og EHF format.
Vårt org.nr. 915138357 er registrert i ELMA-registret og benyttes ved fakturering.
GLN: 7080003648679
Kart og veibeskrivelse Map data ©2018 Google

Hva kjennetegner oss lokalt?

A7307583.jpgASKO SENTRALLAGER KJØL er en teknologibedrift hvor en stor andel av varene håndteres automatisk. Vi tilbyr spennende arbeidsplasser i en fremtidsrettet bedrift, med stillinger innenfor fagområdene innkjøp, varemottak, plukk, opplast, kundeservice og miljøstasjon. Teknisk drift og vedlikehold av anlegget utføres av lokalt ansatte som har firmaet Witron som formell arbeidsgiver.

Vi er opptatt av å videreutvikle oss med fokus på kontinuerlig forbedring og høy medarbeider- og kundetilfredshet. Selskapets produksjonssystem LIV basert på Lean, består av et fundament av verdier og spilleregler, og prinsipper som hjelper oss å ta valg. Vi sammenligner oss med andre og har som mål å være et «Lager i verdensklasse» (LIV).

 

I ASKO har vi gode forsikringsordninger, herunder personalforsikring og helseforsikring, og pensjonsordning.

Vi holder til i moderne og trivelige lokaler, og har gode velferdsordninger som firmahytter og et godt utstyrt trimrom. Vi deltar på Holmenkollstafetten og ALI ASKO Cup (intern håndball og fotballcup for ASKO).