ASKO

Oversiktsbilde over helautomatisk plukk hos ASKO SENTRALLAGER KJØL

Hvem er vi?

ASKO SENTRALLAGER KJØL er et automatisert lager for kjølevarer som har vært i drift siden januar 2017. Lageret er 24.000 m2 stort. Selskapet skal levere alle kjølevarer til våre fire ASKO-selskap på Østlandet, samt være et sentrallager for resten av landet. Anlegget håndterer kjølte varer og ferskvarer, og leverer 20-25 % av Norges forbruk av ferskvarer.

Selskapet er lokalisert i Vestby, med nærhet til både Moss og Ski. Vi omsetter for ca 11 milliarder kroner og vi er ca 150 ansatte.

Sentrallageret er en viktig funksjon i ASKOs varestrømsstruktur, og skal sikre høy kundeservicegrad og et bredt sortiment til våre kunder. Gjennom høy grad av automasjon i våre funksjoner sikrer vi at vi kan håndtere et utfordrende sortiment med korte holdbarheter på en effektiv måte. Med en integrert og effektiv logistikk utfyller vi de regionale ASKO-selskapenes leveringsevne til våre kunder innen dagligvare, servicehandel og storhusholdning.

Kontakt oss

Kontaktperson

Arild Åsmul

Arild Åsmul

Direktør

e:

Christine Hougaard

Markeds- og logistikksjef

m: 906 09 822 | e:

Tom Wilhelm Midthun

Rekrutterings og Opplæringsansvarlig

m: 959 00 001 | e:

Besøksadresse

Deliveien 49
1540
Vestby

Postadresse

Postboks 164
1541 Vestby

Fakturaadresse

c/o Fakturamottak
Postboks 4781 Vika
8608 Mo i Rana
GLN: 7080003648679
Kart og veibeskrivelse Map data ©2018 Google

Hva kjennetegner oss lokalt?

Kasseplukk hos ASKO SENTRALLAGER KJØLASKO SENTRALLAGER KJØL er en teknologibedrift hvor en stor andel av varene håndteres automatisk. Vi tilbyr spennende arbeidsplasser i en fremtidsrettet bedrift, med stillinger innenfor fagområdene innkjøp, varemottak, plukk, opplast, kundeservice og miljøstasjon. Teknisk drift og vedlikehold av anlegget utføres av lokalt ansatte som har firmaet Witron som formell arbeidsgiver.

I ASKO har vi gode forsikringsordninger, herunder personalforsikring og helseforsikring, og pensjonsordning.

Vi holder til i moderne og trivelige lokaler, og har gode velferdsordninger som firmahytter og et godt utstyrt trimrom. Vi deltar på Holmenkollstafetten og ALI ASKO Cup (intern håndball og fotballcup for ASKO).