ASKO

En uke før start så kom det et par cm med snø i hovedstaden og mange fryktet en kald stafett, men været snudde og sommeren var virkelig kommet til Oslo denne lørdagen. Rundt 20 grader, strålende sol og gatene fulle av glade løpere og tilskuere.

Før start var det samling i Slottsparken for lagfoto og gruppebilde. Mange var spente, noen bedre trent enn andre, men felles var at alle gledet seg til å komme ut i løypa og være med på moroa. Spreke kollegaer i ASKO løpetrøye kunne sees omtrent overalt i sentrum.

Verdenseliten løper på lag med ASKO og Therese Johaug løp i år etappe nr. 7, klatreetappen, for ASKO SENTRALLAGER. Birgit Skarstein hadde siste etappe for ASKO TRANSPORT og pigget inn på Bislet med rullestol og staver.

Selv om det viktigste er å delta og ikke å vinne denne dagen så er det for noen allikevel hard kniving om å være best blant ASKO-selskapene. Allerede fra start så var det etter hvert tre kjente «top tre lag» som viste seg å være sterke også i år, ASKO VEST, HEDMARK og MIDT-NORGE. Det var hard kniving hele veien, men ASKO VEST var uslåelige med en hittil ny bestetid i ASKOs stafetthistorie med knallsterke 1.05:52. Gratulerer så mye med seieren! På andre og tredjeplass kom ASKO HEDMARK og ASKO MIDT-NORGE.