ASKO

ASKO-medarbeidere på intern fotball og håndball cup

Holmenkollstafetten

ASKO er hvert år med på vårens vakreste eventyr og bidrar til å skape en folkefest i Oslo og markere ASKO som en aktiv bedrift.

Skarverennet

Med over 11 000 startende er Skarverennet Norges største skirenn og ASKO deltar med flest deltakere. Dette er et renn som passer for alle, hvor sportslig og sosialt felleskap står i sentrum! I fantastiske omgivelser i fjellheimen på vakre Haugastøl er dette en tur som gir minner for livet.

ALI ASKO CUP

ALI ASKO CUP er en årlig intern håndball- og fotballcup som arrangeres i fellesskap av ASKO og Joh. Johannson Kaffe AS, derav navnet ALI ASKO CUP.

Dette er et av ASKOs største idrettsarrangement med over 600 konkurranselystne medarbeidere som deltar. Cupen avsluttes med en bankett på kvelden hvor vinnere av både håndball- og fotballcupen blir utnevnt og premiert, profesjonelt ledet av Alex Rosén, Håvard Lilleeie m.fl.

Fjelltur

Gjennom vårt samarbeid med Norges Turistforening tar ca. 100 av våre ansatte på seg tursekken og fjellskoene for å gå en fjelltur sammen på høsten. Så langt har vi gått over Besseggen, Romsdalseggen, Dronningruta i Vesterålen og Aurlandsdalen. Turene er kjempepulære å være med på og det er rift om plassene.