ASKO

Visste du for eksempel at vi har 1 800 ølsorter fra hele verden og at vi har Lerstang kylling fra Gårsand i Vestfold? Eller kanskje du er ute etter spylervæske til din bensinstasjon eller borddekking til bryllupet du skal stelle i stand til i helgen?

Hos oss finner du alt du måtte trenge til ditt serveringssted.

Bakevarer

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske...

Mer om bakevarer

Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Mer om drikkevarer

Egg og eggprodukter

Egg er et basisprodukt på de fleste kjøkken. Det er både lønnsomt og veldig anvendelig.

Mer om egg og eggprodukter

Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi...

Mer om rødt og hvitt kjøtt

Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Mer om meieri

Tørrvarer

Tørrvarer er en stor og allsidig kategori med mange tusen varelinjer.

Mer om tørrvarer

Nonfood

ASKO er en totalleverandør, noe som innebærer at vi også tilbyr nonfood-produkter. I sortimentet vårt vil du derfor finne en rekke produkter du kanskje ikke umiddelbart forbinder med oss.

Mer om nonfood

Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Mer om sjømat