ASKO

Vi leverer det du trenger, når du trenger det!

Vårt mål er å gi deg enkle rutiner slik at du får bedre tid til det som betyr mest for virksomheten din; kundene dine. Det er enkelt å bestille hos oss. Vi har proff logistikk, vi kommer når vi skal, kjenner deg og vet hvor varene skal plasseres. Vi tilbyr ekstraservice hvis du plutselig skulle gå tom for varer, vi er gode på erstatningsvarer, har leveringstidspunkt som passer deg, og vi kjenner bransjen.

Leveranse

Fleksibel levering gir trygghet i hverdagen. Vi avtaler en fast leveringsdag, men kan også tilby ekspress og ekstraleveranse om noe uventet skulle oppstå.

Mer om leveranse

Vårt sortiment

ASKO er din totalleverandør, hos oss får du alt du trenger på en levering. Vi gir deg gode kampanjetilbud og har de beste produktnyhetene.

Mer om vårt sortiment

Bestilling

Vi gir deg en enkel, effektiv og trygg handleopplevelse i vår netthandel og med appen ASKO Mobilhandel. Du kan også få hjelp av vår kundeservice.

Mer om bestilling

Vi er her for deg!

Som kundekonsulent, markedskonsulent og sjåfør, er vårt mål er å gjøre din hverdag enklere. Vi vil at du som kunde skal være fornøyd.

Mer om hva vi kan hjelpe deg med

La oss inspirere deg!

Kunnskap gir trygghet, og serveringsbransjen er både utfordrende og spennende. Vi holder deg oppdatert på hva som skjer i marked. Les vårt magasin, se våre kurs og følg oss på sosiale medier.

Mer om hva vi tilbyr