ASKO

Nidelven i Trondheim

Hvem er vi?

ASKO MIDT-NORGE AS har et geografisk leveringsområde i Trøndelagsfylkene, Nordland opp til Hamarøy. Leveranser nord for Saltfjellet blir fordelt ut fra vår omlastningsterminal i Bodø.

Vårt regionslager på 27 000 m2 ligger på Tiller i Trondheim. Her kan det velges mellom over 30 000 forskjellige varelinjer fra vårt sortiment. Vi har 220 fornøyde medarbeidere, og omsetter for ca. 5,4 milliarder per år fordelt på dagligvare, storhusholdning og servicehandelen.

Vår kjernevirksomhet er effektiv logistikk og vareforsyning til våre kunder innenfor dagligvare og serveringsbransjen. Dagligvarekjedene driftes lokalt av butikkjedenes egne driftsavdelinger i Kiwi, Spar, Joker og Meny, som også er lokalisert sammen med våre felles driftsfunksjoner på Tiller. 

Vår markedsavdeling for serveringmarkedet består av 6 dedikerte personer, med bakgrunn fra kjøkkenbransjen med fagbrev som restaurantkokk, storhusholdningskokk og servitørfag, i tillegg til annen relevant utdanning innen salg, økonomi og markedsføring. 

I Trondheim har vi et meget rikt restaurantliv, hoteller i alle kategorier, konsertscener, og store idrettsarrangementer. ASKO MIDT-NORGE leverer til mange av disse arrangementer, og bedriftene.

ASKO MIDT-NORGE Servering bidrar sterkt til lokal rekruttering til kokkefaget, gjennom å støtte organisasjoner som Trondhjems Kokkenes Mesterlaug, Opplæringskontoret for Restaurant- og Matfag, og også utdanningsprosjekter som «Vi dekker til fest» og «Ung restaurant» fra Strinda VGS som er en av Norges beste matfaglige skoler. Sammen vil vi også dra lokale synergier av den satsningen ASKO NORGE gjør nasjonalt, for å øke interessen og rekrutteringen til matrelaterte fag. 

Med ASKOs eget kurskonsept, KIT-akademiet, ønsker vi å bidra til å øke kompetansen i vår bransje. Konseptet tilbyr faglig opplæring innen de fleste områder som berører restaurant/ kjøkkendrift, innen både mat, drikke og driftsrelaterte områder som f.eks økonomi og menyplanlegging. 

Vi jobber hver dag for å imponere våre kunder, og for å være en aktiv samarbeidspartner via konkurransedyktige betingelser og fleksible leveranser. Vårt mål innen miljø er å bli klimanøytral som gir neste generasjoner en bedre hverdag!

Bli kunde

ASKO setter deg som kunde i fokus, og sørger for at varene blir levert med god kvalitet og høy service. Ønsker du å bli kunde? Send oss en forespørsel så tar vi kontakt med deg.

Mer om kunde Jeg vil bli kunde

Kontakt oss

Kundeservice

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss, hjelper vi deg gjerne.

Du kan nå oss på telefon: 72 82 00 00

Kundeservice er tilgjengelig: Mandag-fredag 07:00-20:00

Har du spørsmål eller noe du lurer på, ta kontakt med oss på telefon eller via vårt kontaktskjema nedenfor.

Gå til kontaktskjema

Kontaktpersoner

Jørn Arvid Endresen

Jørn Arvid Endresen

Direktør

e:

Einar Romulslie

Markeds- og logistikksjef

m: 957 28 996 | e:

Asgeir Johansen

Markedssjef ASKO Servering

m: 916 24 175 | e:

Kine Hoel Skauge

Netthandelansvarlig

m: 934 93 591 | e:

Arild Winge

Salgsleder

m: 913 99 205 | e:

Rune Olsen

Markedskonsulent Trøndelag

m: 938 04 762 | e:

Marius Gutvik Larsen

Markedskonsulent Trøndelag og Nordland

m: 414 35 884 | e:

Jens Ramfjord

Markedskonsulent Nordre Trøndelag og Nordland

m: 918 12 893 | e:

Kontakt oss

Sentralbord

t: 72 82 00 00
e:

Kontakt oss

Kundeservice

t: 72 82 00 00
e:

Besøksadresse

Østre Rosten 104
7075 Tiller

Postadresse

7483 Trondheim

Faktura

Vi foretrekker faktura levert på EHF format.
Vårt org.nr. 979334109 er registrert i ELMA-registret og benyttes ved fakturering.
GLN: 7080000082766
Kart og veibeskrivelse Map data ©2018 Google

Hva kjennetegner oss lokalt?

Illustrasjon av lastebiler, butikkansatte, lagermedarbeidere og sjåførerASKO MIDT-NORGE er en aktiv bedrift hvor mange deltar på bedriftsidrettens arrangementer, Holmenkollstafetten, Skarverennet og Birken. Vårt fotballag spiller i bedriftserien og stiller årlig på ASKOs interne Ali ASKO Cup. Vi har mange sosiale arrangementer som familiedager, og turer for de ansatte og deres familier. 

ASKO MIDT-NORGEs ansatte kan leie vår egen bedriftshytte på fjellet og en leilighet i Spania. 

I ASKO har vi tillegg gode forsikringsordninger, herunder personalforsikring, helseforsikring og pensjonsordning.

Se også en film om ASKO MIDT-NORGE her (youtube).