ASKO

Nidelven i Trondheim

Hvem er vi?

ASKO MIDT-NORGE AS har et geografisk leveringsområde fra Røros/ Oppdal i sør, til og med Hamarøy nord for Bodø i Nordland. Leveranser nordover fraktes med vårt eget ASKO-tog, og fordeles fra Mosjøen, Mo i Rana, Fauske og fra vår omlastningsterminal i Bodø.

Vårt regionlager på 27 000 m2 ligger på Tiller i Trondheim, og vi utvider nå kapasiteten ved å bygge nytt fryselager. Her kan det velges mellom over 35 000 forskjellige varelinjer tilgjengelig fra vårt sortiment på kjøl, frys og tørrvarer. ASKO har ansvar for den totale vare- og informasjonsflyten fra produsent til kunde. Vi har 330 fornøyde medarbeidere, og omsetter for ca. 6,4 milliarder pr. år fordelt på dagligvare, storhusholdning og servicehandel.

Vår kjernevirksomhet er effektiv logistikk og vareforsyning til våre kunder innenfor dagligvare og serveringsbransjen. Dagligvarekjedene driftes lokalt av butikkjedenes egne driftsavdelinger i Kiwi, Spar, Joker, Nærbutikken og Meny, som også er lokalisert med lokale representanter sammen med våre driftsfunksjoner og administrasjon på Tiller. Vi har også eget markedsapparat for dagligvare, som ivaretar og kvalitets sikrer leveranser til våre egeneide butikkjeder, og også til Bunnpris som kunde.

Vår markedsavdeling for serveringsmarkedet består av dedikerte personer, og med god støtte fra vår offensive kundeservice. Dette er personer med bakgrunn fra kjøkkenbransjen med fagbrev som restaurantkokk, storhusholdningskokk og servitørfag, i tillegg til annen relevant utdanning innen salg, økonomi og markedsføring. I Trondheim har vi et meget rikt restaurantliv, hoteller i alle kategorier, konsertscener, festivaler og store idrettsarrangementer. ASKO MIDT-NORGE leverer til mange av disse arrangementer og bedriftene, og har en sterk posisjon i markedet.

ASKO MIDT-NORGE Servering bidrar sterkt til lokal rekruttering til matfagene gjennom å støtte organisasjoner som Trondhjems Kokkenes Mesterlaug, og deltar i mange profileringsarrangement som fremmer matfagene og regionen vår. Vi er en sterk bidragsyter til bransjerelaterte aktiviteter, og er vårt ansvar bevisst. Vi har et eget kurslokalet, KIT-akademiet, som er lokalisert hos ASKO MIDT-NORGE. Her tilbyr vi faglig opplæring innen områder som berører restaurant/ kjøkkendrift, innen både mat, drikke og driftsrelaterte områder som f.eks økonomi og menyplanlegging. Lokalene brukes også til å utvikle produktkunnskap innen mat & drikke. KIT-Akademiet's lokaler er tredelt med kjøkken, restaurant og auditoriet tilrettelagt for både teori og praksis.

Vi jobber hver dag for å imponere våre kunder, og for å være en aktiv samarbeidspartner via konkurransedyktige betingelser og stabile leveranser i hele regionen. ASKO har høye miljøambisjoner, og en klar målsetning om å bli klimanøytral innen 2026.

Bli kunde

ASKO setter deg som kunde i fokus, og sørger for at varene blir levert med god kvalitet og høy service. Ønsker du å bli kunde? Send oss en forespørsel så tar vi kontakt med deg.

Mer om kunde Jeg vil bli kunde

Kontakt oss

Kundeservice

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss, hjelper vi deg gjerne.

Du kan nå oss på telefon: 72 82 00 00

Kundeservice er tilgjengelig: Mandag-fredag 07:00-20:00

Har du spørsmål eller noe du lurer på, ta kontakt med oss på telefon eller via vårt kontaktskjema nedenfor.

Gå til kontaktskjema

Kontaktpersoner

Jørn Arvid Endresen

Jørn Arvid Endresen

Direktør

e:

Einar Romulslie

Markeds- og logistikksjef

m: 957 28 996 | e:

Asgeir Johansen

Markedssjef ASKO Servering

m: 916 24 175 | e:

Kine Hoel Skauge

Netthandelansvarlig

m: 934 93 591 | e:

Arild Winge

Salgsleder

m: 913 99 205 | e:

Rune Olsen

Markedskonsulent Trøndelag

m: 938 04 762 | e:

Marius Gutvik Larsen

Markedskonsulent Trøndelag og Nordland

m: 414 35 884 | e:

Jens Ramfjord

Markedskonsulent Nordre Trøndelag og Nordland

m: 918 12 893 | e:

Kontakt oss

Sentralbord

t: 72 82 00 00
e:

Kontakt oss

Kundeservice

t: 72 82 00 00
e:

Besøksadresse

Østre Rosten 104
7075 Tiller

Postadresse

7483 Trondheim

Faktura

Vi foretrekker faktura levert på Edi og EHF format.
Vårt org.nr. 979334109 er registrert i ELMA-registret og benyttes ved fakturering.
GLN: 7080000082766
Kart og veibeskrivelse Map data ©2018 Google

Hva kjennetegner oss lokalt?

Illustrasjon av lastebiler, butikkansatte, lagermedarbeidere og sjåførerASKO MIDT-NORGE er en aktiv bedrift hvor mange deltar på bedriftsidrettens arrangementer, Holmenkollstafetten, Skarverennet og Birken. Vårt fotballag spiller i bedriftserien og stiller årlig på ASKOs interne Ali ASKO Cup. Vi har mange sosiale arrangementer som familiedager, og turer for de ansatte og deres familier. 

ASKO MIDT-NORGEs ansatte kan leie vår egen bedriftshytte på fjellet og en leilighet i Spania. 

I ASKO har vi tillegg gode forsikringsordninger, herunder personalforsikring, helseforsikring og pensjonsordning.

Se også en film om ASKO MIDT-NORGE her (youtube).